Salaatiksi käytimme ensimmäistä kertaa Cosmopolitan-salaattia, jota voin kyllä lämpimästi suositella. Tosi rapeaa ja maukasta. Jamie Oliverin ohjelmista olen oppinut, että raaka sipuli kannattaa käsitellä, jotta sen maku on salaatteihin sopivampi. Leikkasin siis sipulin ihan ohuiksi puolikuiksi, suihkuttelin päälle suihkutettavaa valkoista balsamicoa ja ripottelin suolaa. Kitkeryys häviää sipulista ihan hetkessä.
Lisäksi salaattiin tuli kurkkua, tomaattia, paprikaa ja retiisiä sekä tietysti fetaa. Maustoimme salaatin pistaasiöljyllä, balsamicolla, suolalla ja pippurilla. Fetan päälle tuli vielä edelliseltä ruoalta jäänyttä chiliä ja kuivaa yrttimaustetta. Hyvää ja helppoa. Tänään vuorossa on kalkkunasalaatti. Siitä pitäisi tulla vähintään yhtä hyvää ellei parempaa.
Herkullisen näköinen annos - täytyy kokeilla raaán sipulin käsittelyä öljyllä ja suolalla.
VastaaPoistaTarkoitin, että täytyy kokeilla valkoisen balsamicon ja suolan käyttöä sipulin - ei öljyn.
VastaaPoista